Bedrijfsruimte
naar
eigen inzicht

Waarom ondernemers kiezen voor Qunits

Voor elke ondernemer een Qunit. Dat is het uitgangspunt bij het ontwerp van dit flexibele, moderne bedrijfsgebouw. Naast de gunstige ligging op bedrijvenpark Cruquius Zuid is het vooral ruime afmetingen en mogelijkheden die Qunits zo aantrekkelijk maken. Wat zijn uw toekomstplannen…?

ruimteRuimte voor werken en ondernemen

Qunits meten 70 tot wel 210 m2. De units zijn flexibel in te delen en hebben een hoogte van 3,3 tot 6,9 meter, resp. met of zonder verdiepingsvloer. U en uw medewerkers hebben dus ruimte en bewegingsvrijheid.

ParkeerParkeer recht voor uw deur

Praktisch voor u en uw mensen: u beschikt over ten minste twee eigen parkeerplaatsen. En dat op enkele meters van de entree van uw unit. De ruime opzet van het bedrijvenpark maakt uw parkeerplaatsen altijd goed bereikbaar.

Courant bedrijfspandCourant bedrijfspand

Qunits zijn duurzaam gebouwd en ontworpen voor elk type onderneming. Daarmee verkoopt of verhuurt u uw Qunit later makkelijk. Al gebruikt u uw Qunit uiteraard het liefst zelf, voor lange tijd.

DuurzaamDuurzaam op elk vlak

Uw Qunit is gebouwd voor een toekomst vol mogelijkheden. U beschikt over flexibele gebruiksmogelijkheden, voor de bouw zijn duurzame materialen gebruikt én bedrijvenpark Cruquius Zuid blijft meegroeien met de toekomst.

RepresentatiefRepresentatief

Een locatie met allure. Qunits is een uniek visitekaartje van uw bedrijf en van uw persoonlijk smaak en stijl. Modern, eigentijds en toekomstbestendig. Ontworpen voor u!

KwaliteitHoge kwaliteit

Qunits bestaan uit materialen van hoge kwaliteit. U kunt rekenen op goed en betrouwbaar. Uw bedrijfsunit voldoet daarmee aan de eisen van vandaag en morgen.

Goede beleggingGoede belegging

Kiest u voor Qunits dan kiest u voor courant en verstandig. Want de afmetingen, de mogelijkheden en de ligging maken Qunits een interessante belegging. Een fijn idee.

voorzieningenAlle voorzieningen rondom uw Qunit

Cruquius Zuid heeft alles wat u van een modern bedrijvenpark mag verwachten. Het terrein beschikt over winkels, horeca, groen en actieve mede-ondernemers. Ook is het park opvallend goed bereikbaar via de grote wegen.

Wilt u hier van start? Vul dan snel het interesse formulier in!

Interesse

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk kunt gebruiken. Bekijk onze privacy- en cookieverklaring voor meer informatie.